Skip to content
Höj nivån på dina gröna byggprojekt med dagsljusberäkningar

Höj nivån på dina gröna byggprojekt med dagsljusberäkningar

5.8.2024 – Strävar du efter att uppnå de högsta standarderna för hållbarhet och energieffektivitet i dina byggprojekt? Granlund är här för att samarbeta med dig på din resa mot gröna mål.

Themes
Granlund Stockholm
Share

Strävar du efter att uppnå de högsta standarderna för hållbarhet och energieffektivitet i dina byggprojekt? Granlund är här för att samarbeta med dig på din resa mot gröna mål.

Vi är specialiserade på att tillhandahålla noggranna dagsljusberäkningar som är skräddarsydda för att utvärdera de stränga kraven hos ledande gröna byggstandarder som BREEAM och LEED. Vi använder aktuella metoder och up-to-date beräkningsprogram för att säkerställa att dina projekt uppfyller dagsljuskriterierna, och skapar goda förutsättningar att förbättra användarkomforten och välbefinnandet samtidigt som energiförbrukningen hos belysningen kan minska.

Varför Välja Granlund för Dagsljusberäkningar?

– Precision och Noggrannhet: Simuleringsverktygen vi använder levererar exakta förutsägelser av dagsljus, vilket säkerställer överensstämmelse med de mest stränga gröna byggstandarderna.

– Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Utöver att utföra dagsljusberäkningar samarbetar vi nära dig för att utveckla skräddarsydda dagsljusstrategier som är i linje med dina projektmål och syften.

– Hållbar Påverkan: Genom att optimera användningen av naturligt dagsljus bidrar våra beräkningar till en hälsosammare inomhusmiljö, lägre energikostnader och minskat koldioxidavtryck.

– Expertvägledning: Med års erfarenhet av hållbar design och gröna byggcertifieringar ger vi expertvägledning och stöd under hela projektets gång.

Oavsett om du är arkitekt, byggare eller fastighetsägare är Granlund din betrodda partner för att låsa upp hela potentialen av dagsljus i dina byggprojekt.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster för dagsljusberäkningar och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina hållbarhetsmål!

Tatiana Bibikova

Ljusdesigner LD
Granlund Stockholm AB

Fler av våra nyheter

Grundare av K-Lab: Paul Compensato, Karl Lambert och Graham Edge

Granlund förvärvar strategisk majoritet i K-Lab Projektering AB

27.06.2024 – Granlund, ledande inom datacenterprojektering och konsultationsexpertis i Norden, kommer att utöka sin datacenterverksamhet i Sverige genom ett strategiskt majoritetsförvärv i…

News

Granlund stärker tillväxtplanerna genom samarbete med ICG som ny investerare

19.06.2024 – Granlund Group tillkännagav idag ett nytt partnerskap med den globala alternativa kapitalförvaltaren ICG. Enligt villkoren i partnerskapet kommer ICG gå…

News
Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund fortsätter starkt

30.05.2024 – Koncernens omsättning ökade med cirka 12 % jämfört med samma period föregående år. Arbetsbelastningen är bra inom alla affärsområden.

News
Pekka Metsi, Granlund

Granlund Group gjorde ett bra resultat i ett krävande marknadsläge

13.02.2024 – Granlund Group klarade sig bra år 2023, trots att läget på fastighets- och byggmarknaden var utmanande. Starka kundrelationer och specialkompetens…

News

Nordiskt SCANVAC-pris till Pekka Metsi

13.11.2023 – SCANVAC belönar vartannat år privatpersoner, företag eller organisationer i de nordiska länderna som har lämnat enastående bidrag på området för…

News
Granlund yhdeksi yhtiöksi Suomessa

Granlund blir ett företag i Finland – förbereder sig inför internationalisering

12.06.2023 – Granlund förnyar sin organisation i Finland och koncernens 12 dotterbolag fusioneras med moderbolaget den 31 oktober 2023. I framtiden kommer…

News

Granlund återupptog en snabb tillväxttakt och ökade omsättningen med 18,5 procent

14.02.2023 – Granlund gjorde ett gott resultat år 2022. Tillväxten uppkom till följd av både organisk tillväxt och företagsförvärv.

News

Smarta och kundorienterade sjukhus – IHDA-alliansen tar ut finsk sjukhusprojektering i Europa

29.08.2022 – IHDA-projektet (Integrated Hospital Design Alliance) involverar de ledande sjukhusprojekteringsföretagen.

News
Pekka Metsi, Granlund

Granlund genomförde rekordmånga förvärv år 2021 – koncernen fortsätter att växa

16.02.2022 – Fusioner och förvärv har spelat en viktig roll i Granlunds strategi under lång tid.

News

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök